Färdigt formulär.

MITT RÅD:

Mäklaren är din garanti för en seriös husaffär.

Köp aldrig ett hus direkt av säljaren.

Har du några funderingar, ring eller skriv gärna:

Tfn: 0498-210190

Mobil: 0705-220190

Som jag tidigare har skrivit så bör man ha penna och papper med sig när man skall göra en besiktning, man tror alltid när man börjar att man kommer ihåg mindre detaljer som man sedan kan diskutera med säljaren eller Mäklaren. Så är inte fallet det vet jag av egen erfarenhet, det har hänt att jag har fått återvända till ett antal objekt för att jag har slarvat med anteckningar. Så därför har jag tagit fram ett formulär som jag själv använder när jag besiktigar. Detta har jag numer vidareutvecklat med tillhörande kompendiedel 8 sidor där jag närmare specificera dom saker som man bör vara extra noggrann med att kontrollera vid besiktningen.

Nu är det inte så att man måste kontrollera just dom punkterna vid en egen besiktning, man kan givetvis gå efter eget huvud och förstånd. Dock kan det underlätta en del om man gör besiktningen efter ett/en förutbestämt mönster/ordning.

Detta kompendium samt besiktningsprotokoll kan ni beställa av mig genom att sätta in 795:- på postgiro 72 66 33 – 1, Svensk Bygg- &Designproduktion KB. Kom ihåg att fylla i namn och adress, samt att ni skriver att summan avser kompendium/protokoll. Då har ni ert kompendium med vändande post. Eller E-maila, så kommer det mot postförskott (postavg. tillkommer). Se nu inte detta som något köptvång eller att det skulle vara en garanti för att besiktningen blir 100 %, jag har tidigare nämnt att en fackman är den bästa investeringen före husköpet. Det står jag ännu fast vid. Dock kan detta vara till stor hjälp om man vill besiktiga i egen regi. Rådgör gärna med din mäklare innan du beställer. Kom ihåg att Mäklaren helst av allt vill att du ska vara en nöjd kund, ingen seriös Mäklare vill ha klagomål i efterhand. Mitt sista råd på den här sidan blir något som förmodligen retar många som vill sälja utan (fördyrande ?) Mäklare: Köper ni hus vänd er till en Mäklare, han tar inte mer betalt än han gör rätt för. Mäklarens blotta närvaro ger er en garanti på att risken för ”dolda fel” har minskat avsevärt.

På nästa sida hittar du några utdrag ur kompendiet, där kan du se lite mer än vad jag kan berätta här.

 

 

 

   LYCKA TILL MED DITT

      HUSFÖRVÄRV !!!!!!

För din egen säkerhet, besiktiga noga !!!!

Med en klok besiktning, så slipper du obehagliga överraskningar och ju bättre du granskar innan köpet desto lättare blir det att planera ett framtida underhåll.